ODIN Nieuwsbrief

Stichting ODIN verzendt elke twee weken via e-mail de ODIN nieuwsbrief naar ca. 6.000 , hoofdzakelijk onafhankelijke, intermediairs in Nederland. Ook deze dienst wordt gratis voor de branche verzorgd door Stichitng ODIN en gefinancierd door onze ODIN abonnees.

In de ODIN nieuwsbrief vindt u een overzicht van de actuele artikelen van de afgelopen twee weken uit ruim 60 verschillende mediabronnen. De nieuwsbrief is daarmee dan ook de belangrijkste digitale knipselkrant in de sector.

Daarnaast vindt u blogs of specials in de nieuwsbrief en wordt aandacht besteed aan diverse thema's en onderzoeken. Ook vindt u regelmatig aanbiedingen in de nieuwsbrief.

Wilt u de ODIN nieuwsbrief ook gratis ontvangen? U kunt zich hier aanmelden.