Starten individuele claimprocedure

U heeft via uw intermediair/tussenpersoon een rapport ontvangen of het voor u interessant is om een individuele claimprocedure te starten voor uw woekerpolis. Dit is de aanmeldingspagina.

Wie is Stichting ODIN?
Stichting ODIN bestaat sinds 2011 en komt ondermeer op voor gedupeerden van woekerpolissen. Zij publiceert regelmatig in de landelijke media. Via onze inspanningen zijn al meer dan duizend consumenten geholpen met hun woekerpolis.

Wanneer starten?
Het starten van een procedure is vooral interessant als uw rapport een potentiële claim laat zien van tenminste € 7.000. Als uw claim lager is dan kunt u nog steeds een procedure hier aanvragen. Maar let er dan op dat de totale kosten van zo’n claimprocedure in verhouding blijven staan tot de opbrengsten.

Aanvullende informatie
Heeft u nog niet gelezen hoe de individuele claimprocedure precies werkt en wat de kosten zijn? Via deze link kunt u dat lezen.

Stuur het rapport mee
Voor een goede en snelle verwerking van uw aanvraag is het van belang dat u ook het rapport van uw intermediair/tussenpersoon meestuurt met de aanvraag. Het rapport kunt u via een knop in het aanvraagformulier uploaden.

JA, ik wil een individuele claimprocedure starten bij een claimexpert die samenwerkt met Stichting ODIN. Ik betaal € 345,00 inclusief BTW voor de eerste kosten. De verdere procedure bij de claimexpert is no cure no pay. Bij succes betaal ik een succesfee van 20% van de gerealiseerde claim aan de claimexpert.

Rapport dossiernr.: *
Woonplaats: *
Akkoord incasso: *
Ik geef hierbij Stichting ODIN toestemming tot incasso van € 345,00 van het onderstaande bankrekeningnummer op mijn naam.
Betaaltermijnen: *
Uw rekeningnr. (IBAN): *
Upload hier uw claimrapport:
Opmerkingen: